Dongguan Emet Cutting Tools Limited

Vad är Cutting?

Släpp tid: 2020-12-18 18:06:17  träffar: 17

      Vad är   Styckning Mr?

      Skärning är en teknik som är både vass och\\\?; operatören flyttar ett material (arbetsstycke) som metall och verktyget i förhållande till varandra för att form a arbetsstycket till önskad form genom Shavin och\ค, borrning osv.

      Skära precisionsfaktorer

      (1) Styvhet

      När ett objekt utsätts för en kraft försöker formen att förändras samtidigt som den skapar en kraft för att motstå denna förändring.Den här fastigheten kallas styvhet.För verktygsmaskiner är styvheten nyckeln till framgångsrik maskinbearbetning med önskad noggrannhet.Samtidigt som maskinverktygen i dag successivt kan uppfylla kraven på styvhet, behöver operatörerna i de fall där&D.35.101; precision i mikron-ordning är nödvändig, en djupare förståelse av styvhet.

      Styvhet kan indelas i två typer, statisk styvhet och dynamisk styvhet.Statisk styvhet, som förklaras så enkelt som möjligt, är styvhet när kraftens riktning och storlek är konstanta.Med verktygsmaskiner rör sig inte den rörliga delenbord.På tal om det, bordet är deformerat av vikten på den rörliga delen.Även om den faktiska effekten är extremt liten, kan i vissa fall maskinprecisionen minska.
Å andra sidan är dynamisk styvhet styvhet när kraftens riktning och storlek varierar.Till exempel uppstår vibrationer när maskinverktyget sätts på, vilket kan orsaka att vissa verktygsmaskiner pladdrar eller på annat sätt vibrerar på ett sätt som påverkar maskinens precision.När arbetsstycken skärs eller maskinbearbetas på något annat sätt är både statisk och dynamisk styvhet nyckelfaktorer att beakta.

        2) Termisk deformation

      Objekten expanderar med ökad temperatur.Metaller är inget undantag från denna lag, och för att korrekt mäta längden måste mätrummet vara helt temperaturreglerat.
Vid maskinbearbetning måste operatörerna vara särskilt noga med att förhindra termisk deformation i arbetsstycken.Detta beror på att maskinverktygskomponenter genererar värme när maskinverktyget är i drift, vilket ökar temperaturen på de arbetsstycken som skärs ned.Termisk deformation blir en större faktor när maskinverktyget fortsätter att fungera.Det är därför viktigt att känna till temperaturen vid olika punkter i en operation för att säkerställa precisionsbehandling.

      Två Styckningsmetoder

1.png 2.png

                  Rullande: Verktyget vänder                     Turning: Arbetsbänkar vänder

                                                    A: Verktyg       B: Arbetspjäser)

      Skärning är en teknik som rör ett material (arbetsstycke) såsom metall och verktyget i förhållande till varandra för att form a arbetsstycket till den önskade formen genom Shavin och 35103.Borring, etc. Skärning kan i stort sett delas in i två metoder: valsning, wher och_; arbetsstycket är fastsatt när verktygen förvandlas,och vända, wher och_;101; arbetsstycket vänds i stället.

(Artikelns innehåll kommer från följande:https://www.keyance.com/ss/products/mått-sys/maskining/)




Tidigare: Yrkesgrupp: Teknisk grupp, förs...

Nästa: Verktyg för rullning av hjulHub,...